събота, 21 август 2021 г.

Отборите през сезон 2021/2022 във Висшата лига от близо, част 5

4. Челси - страхотен старт за сините от Лондон и безпроблемна победа с 3:0 срещу Палас. След привличането на Лукаку с рекорден трансфер определено е ясно какви са амбициите на Томас Тухел - шампионската титла. Няма как да е и друго, след като отбора успя да вдигне трофея от Шампионската лига през миналия сезон. Мисля, че Челси са един от сериозните претенденти за титлата през настоящия сезон.

3. Ливърпул - все още тихичко лято за "Мърсисайдци" на пазара, като единствено бе взет Ибрахима Конате за заздравяване на центъра на защитата. Според мен вече е малко поизхабен сегашния отбор на Ливърпул и ако не вземат няколко нови играчи очаквам да нямат сили да се борят за титлата, но вероятно отново ще са в топ 4.

2. Манчестър Юнайтед - гръмка победа на старта за "Червените дяволи" след 5:1 срещу Лийдс. През лятото вече пристигнаха Джейдън Санчо и Рафаел Варан, а до края на трансферния пазар има още 10 дни. Амбициите са ясни, спечелване на първа титла от близо 10 години насам и първа след пенсионирането на Алекс Фъргюсън. Изглеждат като много сериозен кандидат, така че нека да видим как ще се справят.

1. Манчестър Сити - "Гражданите" винаги са сред основните претенденти за титлата, така че няма как да бъдат пренебрегвани. Все още работят по привличането на Хари Кейн и изглежда, че и този път преговорите с Даниел Леви ще са тягостно дълги. Вече пък бе привлечен Джак Грийлиш с рекорден за английски футболист трансфер, така че отбора пак изглежда достатъчно готов да се бори за титлата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар